XOXO
Search
Close this search box.

Tjänster

Denise Lopez & Jennifer Love på Clarion Post

Tjänster

Vi vänder oss till både stora och små företag samt privatpersoner för bröllop, födelsedagsfest och övriga privata events. Vi erbjuder kompletta lösningar med allt från DJ-teknik, ljud och ljus, högkvalitativ musik och underhållning samt marknadsföring och projektledning.

Med ett brett kontaktnät och lång erfarenhet erbjuder vi underhållning av högsta klass. Genom att boka Djs, artister, musiker samt ljud, ljus och teknik från oss kan vi som företag erbjuda helhetslösningar där vi skräddarsyr allt efter kundens önskemål och behov.

Hyr DJ med full DJ – utrustning: Pioneer och medhörning med linkkabel

Hyr ljud och ljus: Vi har olika typer av ljudsystem, från budget till mer exklusiva PA-system. Vi kan leverera för små, medelstora och stora evenemang. Vi har också rökmaskiner, rörliga ljussättning, strob, lasrar, mikrofoner och allt som täcker eventets behov. Vi levererar i hela Sverige.

Vi skräddarsyr varje event efter kundens önskemål och budget.

PROMOTION!

Förutom spelningar jobbar vi även med promotion och lansering inom nöjesindustrin. Vi satsar på artistens musik och varumärke via olika PR – kampanjer och skräddarsyr efter önskemål och budget.

Varmt välkommen med din förfrågan!

info@xoxo.se